tiistaina, syyskuuta 26, 2006

Tokyo Game Show

Jesjesjoo, tokyo game shown ihmeellinen maailma koitti viime viikonloppuna. Meitä lähti täältä yliopistolta kymmenen äijän ryhmä liikenteeseen tarkastelemaan miltä tuleva pelitarjonta näyttää. Chiba kutsui, yksi Tokion osista siis. Täältä Mitakasta sinne matkaa melkein parisen tuntia julkisilla, joten lähdimme aikaisin liikenteeseen. Thaimaalainen Yo oli meidän tour manager. Hän hoiti ennakkoon meille ryhmäliput jotka käytiin noutamassa paikan päältä. Osoittautui melko mainioksi ratkaisuksi, sillä lippujonot olivat aivan älyttömät. Lisäksi saimme alennusta kun meitä oli tarpeeksi monta liikkeellä. Bueno. Sisään päästyämme lähdimme Leen kanssa välittömästi testaamaan minkälaista on pelata xbox360-konsolilla Table Tennis-peliä.. Kyllä se on vaan livenä niin paljon hienompaa. Meillä kun on täällä asuntolassa tuo pingispöytä joka on todella ahkerassa käytössä. Hegemoniaotteluita ilta toisensa jälkeen, treenaaminen on kovaa tulevaa turnausta varten. Vapise viherin passi ja palautus!

Xbox takavasemmalle ja käsittelyyn pleikkari kolkki. Coded Arms Assaulttia käytiin kokeilemassa ja ihan kivaltahan se tuntui. Ainoa piiiiiitkä miinus oli että tökki niin julmetusti. Toivottavasti tekevät asialle vielä jotain jos pystyvät. Muuten en osta.. Tässä on muuten kuvagalleriaa game show-reissusta. Jälleen kerran kuvaa klikkaamalla aukeaa autuaampi maailma, tällä kertaa kahdeksantoistakertainen sellainen!

Tokyo Game Show
Sep 26, 2006 - 18 Photos


Hirveä määrä krääsää siellä jaettiin käteen, lähinnä esitteitä yms. On mulla nyt jotain ihme pelikortteja ja onlinepelikin. Roskiskamaa suurin osa kuitenkin. Ihmisiä paikan päällä oli aivan tolkuton määrä, välillä ei pystynyt oikein hengittämään vaikka messuhallit olivat järkyttävän isoja. Hauska kokemus kuitenkin!

Paluumatkalla pois lähtiessämme havahduimme faktaan että juna-asemalle pelkästään oli jo muutamansadan metrin pituinen jono. Ollessamme liikkeellä äijäporukalla tie vei...tattadaaa...mäkkiin! Tulipahan sitten ensimmäistä kertaa testattua paikallinen bikku makku setto, samaa taattua laatuahan tuo ;) Mäkistä pois lähdettyämme jäimme kuuntelemaan katuperformansseja. Katelkaa noista kuvista minkälaisilla ämyreillä pumput soittelevat. Ne toimii jollakin ihme akkusysteemillä koska virtalähteitä ei ole missään. Täällä on muutenkin suosittua että bändit vaan soittelevat eri aukioilla, nuokin kaksi esiintyivät samaan aikaan noin 20 metrin etäisyydellä toisistaan. Kivan kuuloista? -Ei

Sunnuntaina käytiin Keitan kanssa Shinjukussa hommaamassa mulle kännykkä. Tämä on aika mahtava peli, ainoa pienoinen miinus on että muita kieliä ei ole tästä puhelimesta valittavissa kuin japani. Toisin väittivät kaupassa.. Mutta nou hätä, kyllä tämä alkaa jo olemaan hanskassa. Valkoinen löytyvi minulta: http://www.sanyo-keitai.com/au/a5522sa/index.shtml .. Näillä on täällä ihan mieletön systeemi, tekstiviestit on unohdettu kokonaan. E-mailia paukutellaan menemään edestakaisin. Kaikista paras juttu on vielä se että se on aivan käsittämättömän halpaa. Ei maksa käytännössä yhtään mitään. Siispä junassa kaikki paukuttavat eemeliä menemään kun eivät voi puhua jne. Täälläkin laitellaan porukan kesken sähköpostia puhelimesta toiseen. On kotosuomeenkin tullut jo jonkin verran edestakaisin läheteltyä. 10000 merkkiä pystyy painelemaan yhteen viestiin. Hulvatonta.

Käydessämme murkinoimassa Keita avautui kun viimeksi ollessamme syömässä kaikki ulkomaalaiset ovat niin hiljaa kun syövät. Siis eivät ääntelehdi/ryystä niinkuin täällä kuuluu. Ryystäminen kun on täällä tapana. Aluksi hieman järkytti kun kaikki ryystivät nuudelibaarissa kuin viimeistä päivää menemään. Nyt siihen on jo tottunut ja itsekin on ruvennut imuroimaan volyymin kanssa erilaisia nuudeliversioita naamaan. Faijalle vaan terveisiä että sehän olikin vaan ihan hyvä juttu ryystää sitä kaakaota nuorempana niin ei tunnu nyt niin oudolta :D On tässä tullut taas viime päivinä syötyä kaikenlaista erikoista. Lumpeen vartta tms. koska se on kuulemma terveellistä, kylmää keittoa ja kylmää putkinuudelintapaista tavaraa raa'alla kananmunalla höystettynä jne. Lämmin vihreä tee on muuten aika hyvää. Oujea. Kannattaa kokeilla, sekin on kuuleman mukaan erittäin hyväksi ruholle.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa kiva lukee taas uusimmat jutut, vaikka olinkin jo suurimman osan kuullut ;)

Bikku makku setto, hauska! Tässähän oppii ohimennen itekin japania.

Toi ryystäminen on aika paha, mutta ei kai siinä auta. Maassa maan tavalla. Vatukin sopis sinne :D

Anonyymi kirjoitti...

Menithän sä vihdoinki sinne Mäkkiin. Me ollaan tääl Petrin kanssa hätäilty että ootko joutunu Mäkin ulottumattomiin.
T: Marza

Anonyymi kirjoitti...

Faija ei kommentoi tätä ryystämis/maiskutusjuttua, siinä on vielä sarkaa nuoremmallakin polvella (huokaus)
D

Anonyymi kirjoitti...

Ootko jo päässy kokeilemaan sumopainia?? Sopis nimittäin sulle aika hyvin xD

t:iluz

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkäs ne Jaappanin kielikokeet oikein menivät? Tuloksethan piti tulla jo maaanantaina...
D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti "valaisevasta" näppäimistön kuvasta. Oletkos muuten törmännyt niihin pieniin käsipyyhkeisiin, joita paikalliset kuljettavat mukanaan hmm... käymälöitä varten -olen kuullut - onko se totta vai tarua?
t. anoppi(japaniksi mikä?)
p.s. Sustahan on tulossa hyvää vauhtia kunnon kulinaristi...erikoistehosteineen:)

Anonyymi kirjoitti...

Millon tulee uus?
Pääsin eilen harkkoihin. JEES!
kirjota jo!! HopHop

iluz