torstaina, syyskuuta 07, 2006

Good morning Tokyo?

Heräsin tyytyväisenä viidenteen päivääni täällä nousevan auringon maassa. Pahaksi onneksi se aurinko oli jo noussut melko kauan aikaa sitten. Kello näytti yhtätoista ja testi alkoi yhdeksältä. Suggee! Pieni selitys tähän väliin: minä en kelloa omista, kännykästä katson aina ajan ja sitä käytän myös herätyskellona. Kännykkä mulla on täällä mukana siis vain kyseisestä syystä, sehän ei täällä näissä verkoissa toimi ei. Ja kyllä, kuten arvaattekin niin tulee se perinteinen selitys; akku oli loppunut. JES! Matt oli yrittänyt aamulla paukuttaa oveani mutten ollut siihen herännyt. Hän oli ajatellut että olen jo lähtenyt aikaisemmin liikenteeseen joten ei sitten ruvennut muuten herättelemään. Eipä siinä mitään, menin sitten student affairs officeen ja he ymmärsivät ja auttoivat hymyssäsuin minua eteenpäin toiseen rakennukseen. Kävin sitten siellä sopimassa uuden ajan testille ja sanoivat että tule huomenna aamulla tekemään testi niin kaikki on hyvin. Tämä selvä, nou hätä. Siitä sitten lähdettiin rekisteröitymään city ward officeen josta meidän tulee parin viikon päästä hakea henkkarit jotta elämä täällä sujuisi vähän helpommin. Kaikki täällä on jotenkin järjestetty niin hyvin että hämää. Yliopisto järjesti ja maksoi meille mm. taksikyydin rekisteröintipaikkaan ja siellä oli ICU:n opiskelijoita auttamassa meitä täyttämään lippuja ja lappuja. Eihän noista Kanjeista ottaisi ilman apua kyllä minkäänlaista selkoa joten on melko mukavaa että on näin alkuun joku vähän opastamassa.

Käytiin päivällä ottamassa nurmikentällä jalkapallon todellinen hegemonia Aasia vs. Eurooppa. Kirvelevä tappio 10-9 meille tällä kertaa mutta pöytätennisnelinpelissä otimme Ullin kanssa voiton Kojista ja Keitasta erin 2-1. Mahtavaa ja rehtiä pientä kisailua joka lajissa.

KARAOKE!


Keitan kanssa sovittiin edellisenä iltana että huomenna painellaan karaokeen okeee! Pyörän selkään täältä lähti myös eilinen basso/kitarataiteilija Mao, hänen kämppis sekä karaokepaikalle saapui suoraan Sunshuke. Minä ja neljä japanilaista siis lähdettiin valloittamaan yhtä Mitakan karaokepaikan kopeista. Aivan uskomaton määrä eri biisejä. Vetäsin mm. Bad Religionia, Bon Jovia, LITtiä, Gavin Degrawta, Puddle of Muddia... Listoilta löytyy mm. Hanoi Rocksia, Stratovariusta, System of a Downia.. Aivan käsittämätöntä.. Yhteislauluna paineltiin menemään Dragonball Z:n tunnari ja nuo äijät veteli muutaman jonkun ihan käsittämättömän japaninkielisen teknoränkytyskiljuntakipaleen että ihmettelin vaan monttu auki että ziisus mikä meno! Laittelen kenties vähän klippiä jossain vaiheessa tulemaan niin kuulette minkälainen fiilis oli.. Viimeisenä biisinä japanin kansallishymni. Melkoinen ilta.



Paluumatkalla pysähdyttiin vielä 100yen shopissa jossa kaikki siis maksaa tasan 100 jeniä. Se on about 70 senttiä. Se ei ole mikään krääsäkauppa johon me olemme tottuneet, vaan siellä myydään ihan kunnon ruokaa ja kaikkea muuta halvalla. Tullaan siellä varmasti vierailemaan tulevaisuudessa. Samalla poijaat näyttivät minulle myös paikallisen video/Dvd/CD/Kirja-vuokraamon ja liityinpä sinne jäseneksi. Se kevensi kukkaroani huikealla 200 jenillä, olen tästä vuoden eteenpäin vuokraamon jäsen. Sieltä löytyy kaikki uusimmat DVD:t ja CD:t ja vuokraaminen ei tosiaankaan ole niin kallista kuin suomessa. Viikoksi saa CD:n n.2 eurolla ja uutukaisen DVD:n pariksi yöksi n. 3 eurolla. Taidan käydä sielläkin myöhemmin..

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Repeen tälle joka kerta: "nuo äijät veteli muutaman jonkun ihan käsittämättömän japaninkielisen teknoränkytyskiljuntakipaleen että ihmettelin vaan monttu auki että ziisus mikä meno!"

:D :D

Anonyymi kirjoitti...

Hah, hyvää juttua. Odotellaan lisää sedän seikkailustooreja ;) Oisit nyt lonkalta vetänyt acapellana vaikka Away From Sunshinen :P Terveisiä meikäläiseltä ja Miralta. Pärjäile! T. Aki

Pete kirjoitti...

Uuh, on sitä sunshinea täällä jo lauleskeltu ;) Lisää stooreja seuraa hyvin pian..