perjantaina, syyskuuta 22, 2006

Pacmanin kloonikyklooppi ei saa tupakoida

Jännä juttu täällä on se, että tupakointi kadulla käveltäessä ei ole sallittua. Sekös joitain ihmisiä kismittää että tupakoida saat vain sille tarkoitetuissa paikoissa. Siispä kadulta löytyy tällaisia merkkejä:


Vietimme jenkkiläisen Tylerin synttäreitä männäviikolla ja kävimme syömässä vallan mainiota ruokaa paikallisessa ravintolassa. Jotain japanilaiseen tyyliin tehtyjä erilaisia vartaita. Herkkua. Pieni paikka jossa kaikki asiakkaatkin pois lähtiessämme innoissaan hyvästelivät meidät jne. Hassua. Tässä pari kuvaa sieltä. Klikkailkaa muuten ihmeessä noita kuvia niin ne muuttuvat isommiksi. Saa helpommin selvää ;)





Maistoin muuten tuossa yksi päivä ehkä universumin yrjöttävintä kamaa, sushia nattotäytteellä. Natto on sitä mätääntynyttä paputahnaa jota Shimpei tuolla ensimmäisissä kuvissa pistelee poskeensa. Kyllä poikia nauratti kun sitä kamaa söin. Keita pisteli menemään tuosta vaan 9 palasta koska se on kuulemma niin hyvää. Juuei. Sitä en toiste kenties maista. Sopivaa ravintolaa etsiessämme törmäsimme hauskaan yksityiskohtaan, päätelkää itse onko seuraavassa kuvassa jotain kommentoitavaa?



Huomenna aamulla isolla porukalla Tokyo Game Show:n ihmeelliseen maailmaan. Siellä on populaa!

サク ムルト

ps. Tänään oli ensimmäinen isompi koe japaninkielestä. Odotellaan tuloksia maanantaina..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Konnichi wa!

Siellä kun kaikki on erilaista, niin näköjään myös japanilaisessa vuorokaudessa on 26 tuntia :D

Hohohoo.