torstaina, syyskuuta 07, 2006

Kolmas päivä toi mukanaan uuden kojeen


Jess, hyvin nukutun yön jälkeen olinkin sitten taasen täynnä energiaa. Kävin aamulla jopa lenkillä. Shimpei lupautui jälleen kerran lähtemään kanssani kaupoille, tällä kertaa matkattiin Shibuyaan jossa oli Apple Store. Kadun ylittäminen tuossa kuvassa olevassa risteyksessä on jo aikamoinen elämys, kaikki kun lähtee painamaan joka suunnasta ristiin rastiin samanaikaisesti. Upeeta.

Apple Storessa olikin sitten kaikenlaista kivaa tarjolla. Olisi tehnyt mieli ostaa taas vaikka mitä. iPodin hommaan ehkä myöhemmin, täytyy vielä harkita sen hommaamista. Mukaan sieltä kuitenkin tarttui uusi läppäri, MacBook Pro. Langaton hiiri ja laukku lisäksi. Kyllähän nämä täälläkin maksaa mutta tämän kyseisen kojeen ostaminen oli huomattavasti halvempaa kuin Suomesta. Sainpahan vielä opiskelija-alennusta 10%. Mahtista. Käytiin sen jälkeen vielä Tower Recordsissa, melkoinen mesta. 7 vai oliko peräti 8 kerrosta täynnä ceedeitä ja deeveedeitä. Pariisissa nähty Virgin megastore kalpeni kyllä hiukkasen tuon rinnalla, vaikka järkyttävän iso sekin oli. Musen uusi levy tarttui sieltä melko halvalla mukaan, about 12 euroa kustansi. Muuten levyt ovat kyllä samanhintaisia kuin Suomen päässä, tuo kyseinen oli tarjouksessa. Tyytyväisenä takaisin kämpille jossa nopea kamojen vaihto ja pallokentälle ottamaan tuntumaa siitä miltä tuntuu vääntää sakkaata sakkaajoolla, jalkapalloa jalkapallokentällä :)

Parin tunnin pelailu otti koville ja paikalliset kundit kyselivät lähtisinkö heidän mukaansa kylpylään, traditionaaliseen japanilaiseen sellaiseen. Tottakai! Pyörillä hurautettiin tuonne jonnekin lähistön sivukujille jossa tällainen kylpylä sijaitsi. Olin muuten ottamassa uimahousuja tuonne mukaan kunnes minulle kerrottiin että ei siellä sellaisia pidetä. Munasillaan, munasillaan. Tämän jälkeen heille tuli pienoinen hätä että onko minulle ookoo olla alasti julkisella paikalla? Minulle, alasti, julkisesti, hmmm.. ;) Sekaan siis vaan. Olinhan minä kyllä hieman outo näky tuolla paikallisten seassa. Onneksi sain tarvittavaa opastusta miten kaikki hommat toimii ja mitä pitää tehdä. On se jotenkin kummallista kun täytyy moni asia oppia ihan kokonaan uudelleen, on olo kuin pikkulapsella välillä. Kun kaikkia tämä kuitenkin niin kovasti tulee kiinnostamaan, niin sanotaan nyt heti alkajaisiksi että kyllä siellä oli havaittavissa pientä-ja keskisuurta organisaatiorakennetta. :D Kuumissa vesissä siellä sitten killuttiin ja peseydyttiin. Yhteen altaaseen mennessä vanha japanilainen herra näytti minulle yhtä altaan nurkkaa että mene tuonne istumaan. Sinne sitten menin ja yhtäkkiä huomasin että vasen käsi ei enää liiku ja selkä on ihan tulessa. Sieltä jostain altaan uumenista tuli jotain sähköshokkeja jotka turruttivat ihan täysin. Siinä sitten pappa minulle hörötteli ja kaikki me siinä käytiin vuoron perään irvistelemässä. Sen käydessä sitten tylsäksi päättivät japanin poijjaat Kojin johdolla kokeilla miltä se tuntuu kun sen pippelin siihen laittaa. Olé! Kiljuivat kuin naiset.. Kuuma vesi rupesi hyydyttämään ja päätin hiukka vilvoitella jalkojani kylmässä vedessä. Istahdin kylmävesialtaan reunalle ja tuntui että jalat jäätyisi sinne. Altaaseen tepsutteli vanhempi japanilainen herrasmies joka ohimennessään heitti sitten kylmää vettä suoraan säkeille. Häntä ja muita vanhempia paikallisia sitten nauratti. Kiitti. Se olin minä joka tällä kertaa kiljui.

Kampuksella meillä olikin sitten taas pippalot. Tutustuttiin taas uusien ihmisten kanssa ja syötiin ties mitä mättöjä. Suurin osa näyttää tosi pahalta mutta onkin sitten loppujen lopuksi todella hyvää. Pistin salmiakkia jakoon ja eihän siitä kukaan syttynyt, kaikki vaan kakoivat kauhuissaan että yritänkö myrkyttää heidät..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hehheeh... Koittappas väittää porukalle että mämmi on tarkotettu syötäväksi. Hollannissa se nimettiin oil pudingiksi.

Pete kirjoitti...

Juu paha lähteä tyrkyttämään sitä kenellekään koska itsekin olen sitä mieltä että aine on ihan täyttä myrkkyä.. :)