tiistaina, marraskuuta 21, 2006

Menoks!

Jesjesjoo, parin tunnin kuluttua koittaa lähtö Bangkokkiin. Kello on tällä hetkellä siis hyvin paljon kun ottaa huomioon että pitäisi neljän jälkeen heräillä. Lainatakseni sanoja suurelta viisaalta mieheltä, haudassa kerkeää lepäämään.. Ensiksi lento Taipeihin jossa vaihdellaan konetta ja sieltä sitten Bangkokkiin. Saas nähdä mitä siellä sitten tapahtuu. Yhden täällä asuvan hemmon kaverit tulee meitä lentokentälle vastaan ja auttavat buukkaamaan ekaksi yöksi hotellintynkää Bangkokista. Sen jälkeen suunnitelmat onkin sitten melkoisen levällään, vaihtoehtoja on monia mutta katsotaan mitä niistä toteutetaan. Matkaan meitä lähtee sekalainen seurakunta, mie ja kämppis Matt, Aya, Rea & Noriko. Mattin oon jo melkein saanu houkuteltua lähtemään sukeltamaan kanssani, mies miettii vielä. Toivottavasti hänkin lähtee kuitenkin suorittamaan korttia!

Final examit oli ja meni, ei jaksa pahemmin tuloksista jännittää. Katellaan niitä sitten kun takasin palaillaan. Oltiin lauantaina japaninkielen ryhmämme kanssa juhlistamassa yhteisen alkutaipaleen kunniakasta loppua. Ensiksi tabehoodai (syö mitä jaksat) jossa työstettiin 90 minuuttia shabu shabua menemään ja tämän jälkeen nomihoodai (juo mitä jaksat) kahdeksi tunniksi ja alla näkyy että hauskaa riitti. Tapasimme viereisessä pöydässä olevia world of warcraft-pelaajia. Heillä oli ensimmäinen miitti kyseisessä paikassa. Siinä sitten jonkin ajan kuluttua pidettiin puheita puolin ja toisin, esiteltiin kurssilla opittuja japaninkielen taitoja ja pidettiin tarjoilijapoika kiireisenä. Loppujen lopuksi kävikin niin että pöytämme ympärillä hääräsi kolme tarjoilijaa kun tilauksia tuntui riittävän..



Nyt on kuitenkin paineltava nukkumaan. Ei pysy hereillä enää. Voipi olla että reissun päältä ei välttämättä kerkeä tänne kirjoittelemaan mutta nou hätä, dokumentoin tapahtumat parhaani mukaan ja kuvia saan toivottavasti paljon taas otettua. Muuuutta kuulemisiin, Tokio kuittaa tältä erää.

ps. jep, lisäsin tuohon sivun vasempaan reunaan rontti viikko sitten laskurin. ihan huvin ja urheilun vuoksi. kyllähän täällä näemmä jokunen lukijakin käy. tänks.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Että hyvää, turvallista ja antoisaa reissua vaan!!!
Dad

Anonyymi kirjoitti...

Siellä se on jo Kambodzassa asti käyny ja palannut takas Thaimaahan ja käy parhaillaan sukelluskurssia jossain ihanalla pikkuparatiisisaarella!

Kyllä täällä Suomen säissä on mukavaa :D