sunnuntaina, tammikuuta 21, 2007

Päivitellään päiviä

Ohh, bittejä pitkin tulee jo uhkaavia kommentteja kun ei blogi päivity.. :) Päivitellään toki! Pari aikaisempaa viestiä kannattaa katsastaa uudestaan läpi, lisäilin sinne kuvia jotka vihdoin viimein sain koneelle laitettua.. Muutenkin kannattaa käydä katsastamassa läpi taas tuttu ja turvallinen kuvapankki:



Vikat päivät Kiotossa Hannan kanssa oli meidän osaltamme peruskikkailua. Pyörittiin kaupungilla, katseltiin nähtävyyksiä ja naatiskeltiin. Lopulta lähdettiin Kioton asemalta eri busseihin jotka veivät meidät eri lentokentille.. Sniff..

Paluu Tokion "arkeen" oli taas edessä. Kesti hetken että sai taas rytmistä kiinni mutta nyt ollaan taas iskussa! Tänne lähetetty postikin on tullut perille, myös Mailis-mummon kortti! Kiitoksia! Kielen opiskelua ja kaupungilla kikkailua on riittänytkin taas mukavasti. Paljon ajasta on mennyt myös uusien biisien vääntämisen parissa. Ensi kesän keikoilla voikin olla uudehkonlainen setti luvassa..

Okada-cuppiin treenaaminen on kovassa vauhdissa asuntolamme joukkueen sisällä. Okada-cup on täällä yliopiston asuntoloiden välinen jalkapalloturnaus. Miesten asuntoloiden välinen. Ja se otetaan tosissaan, sitä tärkeämpää ei tunnu olevan sitten mikään. Meillä löytyy asuntolan eteisestä kalenteri johon on merkitty kaikki tapahtumat jotka joukkueellamme on. Kaksi kertaa viikossa treenaamme aamulla kello 7 (seitsemän) ennen luentojen alkuja 1,5 tunnin verran. Kerran viikossa käymme yhdessä iltalenkillä ja lisäksi on ISL-liigan pelit.. Melkoista herjanheittoa muiden asuntoloiden pelaajien kanssa onkin jo parin viikon ajan ollut.. Katsotaan kuka vie ja ketä.. Meidän joukkueemme Segai Boyz lähtee hienoisena ennakkosuosikkina turnaukseen sillä voitimmehan ISL-liigan viime kauden, tällä hetkellä olemme kärjessä puhtaalla pelillä jne. Huhujen mukaan säärisuojat on Okada-cupin peleissä hyvä olla olemassa.. Peliaika on 3x25 minuuttia. Niin japanilaista ajattelua taas kerran.. :D Nyt on iltalenkille lähdön paikka, blogi vaikenee hetkeksi. Kun palaan tarinan ääreen, uhraan hetken jos toisenkin Tokion yöelämälle. Se kun varmasti kaikkia kiinnostaa..

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee, vihdoinkin! Olipa hauska katella kuvia, sai vähän fiilistellä taas :) Ja repesin, tiedät kyllä mille kuvalle :D

Anonyymi kirjoitti...

Olipas hienoa nähdä kuvia Hannan reissusta :D! Jee! Zemppiä jalkapallotreeneihin, hehe.
Auski

Anonyymi kirjoitti...

Kuvat on katsottu, hienoja olivat - kiitos! Tahdotaan reissuun, vaikka lomat "paloivatkin" multa. Kiitokset käsipyyhkeistä!
Pakkasterkut lukijoille Joen kaupungista -16,6 asteen pakkasesta. t.Shuutome ja sen mies, mikä se japaniksi sitten onkaan tässä tapauksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Jesjesjoo, poikani Petteri seitsemältä aamulla harkoissa!
Nimim. kouluaamuja muistava faija

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia, mekin halutaan Jaapppppanniiiin! Oskari sanoi ekalle peurakuvalle: "Ui vähän ihana koira!" sanoin Oskulle että se on kuule peura.
Opin tuossa äsken oman nimeni japaniksi kirjottamaan.
T:Erina Muluto & muu porukka

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa se Tokion yöelämä viedä mukanaan, kun ei kerkiä enää blogin ääreen...
Mittari senkuin raksuttaa innokkaita ja ahnaita lukijoita!
nimim. yxi monista