lauantaina, maaliskuuta 03, 2007

28.2.-1.3.2007

28.2.2007

Kävimme aamusta pyörähtämässä poikain yliopiston kampus-alueella. On kyllä hillittömän kokoinen lääni. Vetää kevyesti vertoja omallemme Tokiossa. Alueelta löytyy mm. 6 isoa nurmikenttää ja stadioni pelkästään jalkapallon pelaamiseen. Meillä kun löytyy Jaappanista mutahiekkakenttä jossa saa pelata jos varaa vuoron viikkoa ennakkoon jne..



USM:n kampuksella on pikkuisia gekkoja tien vieressä!



Yliopistolla hääräämisen jälkeen Tescoon suorittamaan suurperheostokset ja taksilla takaisin kämpille. Ei pysty tuolla helteissä kilometritolkulla kävelemään ja raahaamaan mm. 30 litraa vettä.. Kuriositeettina mainittakoon että Malesia ei ole kovin kallis maa, taksilla mennään parilla eurolla suhteellisen helposti.
Muuten päivä menikin vain käkkäillessä, käytiin altaalla pyörähtämässä ja relattiin..



1.3.2007

09:00-10:00 välisenä aikana ruumiistani poistui n. 8 litraa nestettä hikoilemalla. Käytiin Antin kanssa vääntämässä sulkkista taloyhtiön kentällä. Mies kun pelaa kotimaassamme jotain Treen top-sarjoja niin kyllä oli tiedossa että heti aamusta juostaan ja paljon. Näin myös kävi, oikean puolen pakaralihas seuraavina päivinä sellaisessa kiputilassa sen pallojen perään kurottelun jälkeen että ei hyvää päivää. Sattuu joka paikkaan! Kuitenkin peleistä tuli sen verran hyvä fiilis että päätettiin varata pari vuoroa lisää viikonlopulle.

Lähdimme päivällä Georgetowniin, Penangin saaren ytimeen pyörimään. Ostoksia tuli tehtyä taas jonkin verran, tämän päivän jälkeen tältä reissulta on jo saaliina 4 uutta t-paitaa. Edelleenkään niitä ei ole koskaan liikaa..

Hulluja kuteita täällä muutenkin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Very very cute outfit!!かわいいいいいいい!!Did u buy it or not?

Anonyymi kirjoitti...

"Pikkuisia" gekkoja... :D Repesin! Hyvin näyttää matkat sujuneen ja lisää kirjoituksii halutaan :P

murdo-gobla